Routes die we gefietst hebben

In de afgelopen jaren hebben we talloze fietsroutes verkend, variërend van zelfbedachte routes tot routes uit boekjes en Komoot. Op Fantastisch Fietsen tref je diverse routes aan, inclusief locaties zoals overnachtingen en winkels. Vraag eenvoudig een GPX-bestand aan voor elke route en geniet van de tocht!

achtergrond

Informatie over routes en tochten

Welkom op onze routepagina; het startpunt voor jouw volgende fietsavontuur! Hier verzamelen we fietsroutes die je langs adembenemende landschappen, door charmante dorpjes en langs verborgen schatten leiden. Onze routes zijn geschikt voor fietsers van alle niveaus, van beginners tot doorgewinterde avonturiers die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Elke route is voorzien van nuttige informatie, zoals overnachtingsmogelijkheden, winkels, en bezienswaardigheden.Naast de routebeschrijvingen, kun je bij ons de GPX-bestanden aanvragen en gebruiken. Zo kun je eenvoudig navigeren en elke etappe van je tocht plannen met behulp van je favoriete navigatie-apparaat of smartphone.

Waar wacht je nog op? Bekijk de fietsroutes, laat je inspireren door de prachtige foto’s en reisverslagen, en begin met het plannen van je volgende onvergetelijke fietsavontuur. Laat de wielen draaien en geniet van de vrijheid en voldoening die het verkennen van nieuwe paden met zich meebrengt. Veel fietsplezier!

RouteRijkdom

Ontdek betoverende fietspaden en avonturen

Betoverende fietspaden vol avontuur, unieke locaties en onvergetelijke ervaringen wachten op je ontdekkingstocht!