Routes die we gefietst hebben

In de afgelopen jaren hebben we talloze fietsroutes verkend, variërend van zelfbedachte routes tot routes uit boekjes en Komoot. Op Fantastisch Fietsen tref je diverse routes aan, inclusief locaties zoals overnachtingen en winkels. Vraag eenvoudig een GPX-bestand aan voor elke route en geniet van de tocht!

achtergrond

Informatie over routes en tochten

Welkom bij onze Route-pagina, het startpunt voor jouw volgende fietsavontuur! Hier hebben we met ‘zorg en aandacht’ een prachtige verzameling fietsroutes samengesteld die je langs adembenemende landschappen, door charmante dorpjes en langs verborgen schatten zullen leiden. Onze routes zijn geschikt voor fietsers van alle niveaus, van beginners tot doorgewinterde avonturiers die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Of je nu de voorkeur geeft aan rustige tochten door het platteland, verkwikkende kustlijnroutes of spannende beklimmingen in de bergen, je vindt hier ongetwijfeld een route die perfect bij jouw wensen aansluit. Elke route is voorzien van nuttige informatie, zoals overnachtingsmogelijkheden, winkels, en bezienswaardigheden, zodat je optimaal kunt genieten van de rijke ervaring die elke tocht te bieden heeft.

Naast de routebeschrijvingen, bieden we je de mogelijkheid om GPX-bestanden aan te vragen en te gebruiken. Zo kun je eenvoudig navigeren en elke etappe van je tocht plannen met behulp van je favoriete navigatie-apparaat of smartphone.

Dus waar wacht je nog op? Blader door onze uitgebreide selectie van fietsroutes, laat je inspireren door de prachtige foto’s en boeiende verhalen, en begin met het plannen van je volgende onvergetelijke fietsavontuur. Laat de wielen draaien en geniet van de vrijheid en voldoening die het verkennen van nieuwe paden met zich meebrengt. Veel fietsplezier!

Routes worden aangepast

Let op: de website heeft een migratie ondergaan. Op dit moment worden alle routes opnieuw geplaatst waardoor niet alles zichtbaar is. Wil je meeschrijven door jouw route te publiceren? Neem contact op.

RouteRijkdom

Ontdek Betoverende fietspaden en avonturen

Ontdek RouteRijkdom: Betoverende fietspaden vol avontuur, unieke locaties en onvergetelijke ervaringen wachten op je ontdekkingstocht!