Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden voor Fantastisch Fietsen

Algemeen

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website en diensten van Fantastisch Fietsen. Door gebruik te maken van onze website en diensten gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

Fantastisch Fietsen streeft ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken over routes en locaties op de website. Echter, wij kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig, up-to-date en vrij van fouten is. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om de informatie, zoals routes en locaties, zelf te controleren en te verifiëren voordat u op pad gaat.

Wijzigingen in bewegwijzering, routebeschrijvingen, of het sluiten van locaties kunnen voorkomen zonder dat wij hiervan op de hoogte zijn. Fantastisch Fietsen is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies die voortvloeit uit het vertrouwen op de informatie op onze website.

Gebruik van informatie

De informatie op onze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan om de inhoud van onze website te kopiëren, te verspreiden, te publiceren of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fantastisch Fietsen.

Intellectueel eigendom

Alle inhoud op de website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, ontwerp, lay-out en software, is eigendom van Fantastisch Fietsen of haar licentiegevers en is beschermd door intellectuele eigendomsrechten.

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar websites van derden. Fantastisch Fietsen is niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacybeleid of gebruiksvoorwaarden van deze websites. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Wijzigingen in de gebruiksvoorwaarden

Fantastisch Fietsen behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd en, indien van toepassing, per e-mail worden meegedeeld.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank

Deze gebruiksvoorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens het toepasselijke recht. Eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze gebruiksvoorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank.

Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze gebruiksvoorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Laatste update: 08 mei 2023